Wie ben ik?

Ik ben een ervaren, gedreven digital minded senior executive met ruime ervaring in strategisch management, marketing, IT, sales en productontwikkeling binnen toonaangevende  organisaties. Ik heb veel multidisciplinaire teams geleid.

Bij de meeste van mijn opdrachten kijk ik eerst naar de strategie. Is deze nog helemaal up-to-date? Ik werk vanuit klantbehoeften, als deze niet helemaal duidelijk zijn dan voer ik marktonderzoek uit om deze te bepalen. Daar waar nodig vul ik de strategie aan met die inzichten. Of herschrijf hem, als dat gewenst is. Daaruit definieer ik de optimale strategie voor development, marketing, sales en alle andere relevante afdelingen. 

Ik heb onder andere ervaring met projectmanagement, B2C- en B2B-marketing, merkontwikkeling, e-commerce, strategische planning, productontwikkeling, creativiteit, digitale communicatie, IT development, sales, growth-hacking, stakeholder engagement, procesoptimalisatie, datamanagement, cross-functioneel teamleiderschap, innovatie en het vinden en benutten van nieuwe kansen.

De rollen die ik heb vervuld zijn CEO, managing director,  projectleider, CMO, marketingdirecteur, product owner en commercieel directeur. Deze heb vervuld in enerverende branches als Mobility, finance/fintech, FMCG en appdevelopment. Ik heb dit gedaan in B2C, B2B en B2B2C omgevingen. Voor familiebedrijven, coöperaties, privately owned companies en grote beursgenoteerde corporates, waarbij ik zowel een nationale als internationale verantwoordelijkheid heb gehad. Inclusief eindverantwoordelijkheid over de volledige P&L. Daarnaast heb ik uitgebreide ervaring met publiek/private samenwerkingen, zowel met gemeenten, provincies als ministeries. 

Meer weten? Klik op de knop hieronder en neem contact met mij op!